Inget doftar ljuvligare än trädgården efter sommarregn... nu är det ju inte riktigt sommar hos oss än, det är ovanligt kallt... men dofterna finns där ändå. Jag och minstingen tog en lång runda i trädgården, lite snigeljakt och allmän kikrunda för att se vad som växer fram och vad som inte gör det. Det som är mest spännande är att vi inte minns vad som planterats överallt så det är verkligen spännande att gå runt. 
 
Daggkåpa en underbar favorit. 
 
Svart fläder Sambuccus nigra                                    & svarta tulpaner
 
Vit Salvia har länge velat ha, ångrar lite att jag inte köpte två plantor direkt.
 
Ytteligare en svart tulpan, en frasigare variant. 
 
Svart tulpan
 
Vit syren
 
 
 
fläder, salvia, svart, svarta, syren, trädgård, tulpan, tulpaner, vit, vitt,
 
Efter lång väntan hade vi så äntligen en ledig fredag alla fyra. Lite mat, lite prat en massa bowling och en hel del strikes. Det har varit en lång vecka så fredagskvällen var mer än efterlängtad. 

Våren & vintern har varit hektisk på jobb med mycket resande så tid över till annat har det varit svårt med. Det är just precis sånt här man borde hinna mer utav.... men det är svårt att få plats med allt i schemat. 
 
Kul hade vi ialla fall! :)
 
 
 
 
 
 
Vi har haft planer på att cykla Dressin i flera år nu. Äntligen blev det dags, strålande solsken men ändå inte för varmt hade vi turen att ha. Man cyklar längs med gamla järnvägsspår över åkrar och in i skogen. Barnen tyckte det var supermysigt och ville gärna cykla själv men det var lite knepigt på vuxen cyklarna vi hyrt. 
 
 
 
Ungefär halvvägs in på spåret fanns en glänta man kunde fika i. Självklart stannade vi en stund så att barnen kunde leka av sig och busa lite. 
 
 
 
 
 
dressin,