Vi bestämde oss för att testa Marknaden idag i Sjöbo. Den var stor & det var mycket folk. Vi har annars varit lite skeptiska till marknader för att det mest säljs en massa sådant man inte behöver direkt. Men här var ändå en del guldkorn. Familjen är numera stolta ägare av en korg att ha till utflykter och svampplockning & så fanns där en hel del växter varav någon fick följa med hem.
 
Det var ändå relativt bra variation av de olika försäljarna vilket annars brukar vara något som gör att man tappar lusten, det där ögonblicket när man inser att det är ungefär samma grejer överallt och man är ointresserad av allt men tvingar sig att fortsätta gå bara för att ha upplevt marknaden. Jag efterlyser helt enkelt fler marknader med FYND så att man intressant kan spatsera gata upp och gata ner och faktiskt kika på sakerna. 
 
Lite karusell blev det åkt, glass köpt och även kvällsmat, en absolut lyckad sommar utflykt. Till helgen är det dessutom marknad lite närmre, får se om vi kikar förbi den. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marknad, Sjöbo, barn, skåne, utflykt,
 
Dagarna går fort nu. Behövde verkligen denna ledigheten, försöker konservera den och spara så att den ska räcka så långt som möjligt. Oerhört härligt att ha några morgnar framför sig där man inte behöver stressa sig iväg, man kan ta allt i den tiden det tar. Men bäst av allt just nu är kvällarna. Tiden som kommer nu är den absolut bästa på hela året, det är mörkt när det är sent och fortfarande varmt ändå. 
 
Kan även STOLT berätta att jag läst böcker, på riktigt. Alltså mer än 3 sidor, från pärm till pärm. Det var längesedan....den ena var dessutom på engelska...haha, men dock för att inte vara för avancerad o för många personer att hålla reda på så körde jag igenom hush hush böckerna...helt ok att plöja igenom, de är väl egentligen kanske menade för en yngre läsarkrets men jag gillade att de fångade intresset lätt och hade högt tempo. Mitt problem är annars att jag läser två meningar, pausar och sedan nästa gång jag ska fortsätta så har jag glömt vad jag läste & tappat bort halva historian. Nu är det istället en svensk deckare, med viss reservation för att jag kanske inte avslutar den om jag fortsätter att blanda ihop karaktärerna. De är lite som mellanmjölk allihop & jag har svårt att minnas vem som är vem av Sven, Björn, Pär, Ove och allt däremellan. 
 
 
 
becca fitzpatrick, fallen ängel, hush hush,
 
Myspys med barnen blev det ikväll. Dagen försvann så fort, det tvättades en massa och mer är där tyvärr kvar. Så när det närmade sig kväll tog vi vårt pick o pack & letade upp en bra picknick plats. Vi fick syn på en liten räv som nyfiket kikade tillbaka när vi förvånat stirrade på den. Minstingen tyckte då att vi var lite för nära naturen o borde åka hem igen haha.... :o) 
 
 
 
 
 
skär,