bild we♥it.com
 
 
Alla hjärtans idag...ingen som missar det ;) rosor överallt & bilder på romantiska överraskningar & middagar över hela facebook., gulligt. Borde ha det varje vecka ;) Hoppas att alla nära o kära får en kärleksfull dag ♥. Här hos oss är det inte så avancerat., väntar på barnen...ska städa lite, tvätta lite & sen sooooova, är riktigt trött & ska ha gäster imorgon...så det behövs småfixas lite. 
 
Är i desperat shoppingbehov ;) Men ingen tid att faktiskt shoppa...som det ser ut nu i alla fall...funderar på att klicka hem nått lite...men det är svårt med byxor, även jeans de jag använder nu skiljer sig i tre olika storlekar & sitter då ändå ungefär lika på kroppen...stor skillnad på märke & märke helt enkelt..
 
Ääääääntligen ser jag slutet på penicillinkuren....(den andra utav dem). Nu är min förhoppning att aldrig någonsin behöva bli sjuk igen....hehe....får väl se hur länge det håller. Det är i vilket fall som helst helg i resten av världen...jag vaknade upp imorse & hade helt glömt bort det faktum att jag inte jobbar på lördagar...paniken var total...& det dröjde en lång stund innan jag insåg att det faktiskt var lördag...haha....sprang runt härhemma o började plocka fram allt som skulle med innan det slog mig att det var helg...
 
Dagen blev lite bättre sedan & det har till o med bakats lite här...paj....& sen pizza. Riktigt smarrigt & lite halvnyttigt...när man gör maten själv så är ju en av fördelarna att man själv kan bestämma vad som ska finnas i maten...men önskar mig så ett större kök dock...för det går inte riktigt att laga mat i det vi har & när barnen vill hjälpa till finns det ingen plats för dem...alls. Helst ett enormt kök...med anslutande matsal....får ha det på nästa herrgård vi köper ;) haha....man kan drömma i alla fall. 
 
Den har börjat blomma igen...väntar på ännu fler blommor på den...råkade bryta av den ena kvisten med blommor...men ser att det är fler små kvistar på gång...:-)