På senaste tidens fynd...Virkade söta strumpor...grå mjukisar... härligt blå velour jacka (brukar inte gill blått så mkt annars...men denna blå gillades) & så en duschlotion som luktar papaya & vilda bär... allt åker ner i den berömda väskan som ska med till sjukhuset... hoppas bara att jag lyckas få på mig strumporna sådär efteråt... hehe...det återstår att se.


mer till sjukhusväskan.... Lundmyrs Älsklingsbody...& en mjuk overall.... hade först ögonen på Lundmyrs variant... men hittade den här lite tunnare som passar bättre tycker jag =) ligger på en mjuk fäll jag fyndade igår :-)
Ja nu går det framåt =) Badrummet kaklas & de sista tapeterna sätts upp...sen är det mest golvet & golvlisterna....Jo visst är det fortfarande saker kvar att göra (lackera köksluckor, öppen spis etc...källaren) men man kan ju bo där i alla fall snart :-)

'Ni får se en liten kik på nya tapeten i vardagsrummet... det blir en fondvägg... så det är bara en vägg som tapetseras...men det räcker =)


Färgen är lite beige metallic... varken silver eller guld utan nått mellanting som ändras i ljuset beroende på vilken vinkel man ser den från.
Guuuuuu vad trött jag är! Skulle kunna somna DIREKT... tyvärr är sonen inte lika trött...han sov när vi var där & i bilen med... eller så är det kanske för att han går på batterier lr nått? (ibland undrar man...hur de små orkar hålla sig vakna så länge ibland...& fulla av energi dessutom).

Jätteduktig har han varit & hjälpt till med shoppingen...(mest babygrejs) som tack har han fått en ryggsäck med lightning Mcqueen...

Annars nej...det har inte blivit sååååå mycket, har varit jobbigt att ta sig runt idag.... det var inte så mycket folk & ingen trängsel ALLS, men med foglossning & tung mage är det inte så lätt alltid. Bilder får komma imorgon :)