Japp det blev ett litet besök igår... =) hade en lång lista med saker som behövde köpas in....en hel del hittades =) Största fynden blev lamporna... hittade en lampa som sälje i inredningsaffärer för mer än 3 gånger så mkt som jag betalade... ni får se den sen...

Annars hittades.... regnkläder till storebror... köpte strl 110/116 med tanken om att det passar senare...de var så snygga & priset var så perfekt att jag inte kunde låta bli att tänka framåt... =) Han fick även en RÖD (vilken skräll va?) overall att ha på dagis. Så nu har han dubbla uppsättning av vinterkläder till dagis.. perfekt för slaskiga skånes vintrar... Han köpte själv en vägg-klocka med lightning Mcqueen som jag ska spika upp idag.. (har lovat).

Lillebror fick minst.. men sen är han ju minst med ;) Till hemmet blev det innerkuddar (köpte dock för lite ändå) kudfodral, lampskärmar, galgar, några julstjärnor, dammsugar påsar (kan bara hoppas att det blev rätt.... hade lika bra kunnat blunda o bara ta en påse.... för det märket jag skrev upp att vi redan hade fanns inte i butiken). Ville ha tjocka ribbade röda handdukar till badrummet... men surprise surprise...de hade redan tagit slut när jag väl kom i den delen av butiken.

Tyvärr dog kameran innan jag fotat... men två bilder på bordet blev det (packade upp allt på köksbordet).



1 kommentarer

Jennie

29 Oct 2009 22:14

Men åh va skoj med Ullared!! Dit vill ja me och köpa julklappar o lite nya kläder till Leon =)) Måste bara fixa en bil först dock... Hur lång tid tar det för er att komma dit?? För oss om jag inte minns fel nu då så tar det ca 1½ timma..

KramKram

Kommentera

Publiceras ej