Bildkällor

LÖRDAG idag. Tänk att vi redan i en bit in i december & vi har inte hunnit baka pepparkakor, göra julgodis, julpyssel, se alla julfilmer... osv osv... men dock första julklappen är inpackad... det måst nog firas ;o) nu är det bara typ 500 kvar att slå in... 

Dagen har annars spenderats med årets första luciatåg. Barnen var superduktiga ♥...och efter det har vi kikat lite på nobelmiddagen o jämfört våran middag med deras..älskar hur uppklädda och fancy alla är där. Barnen ville gärna se lite av vad allt ståhej handlade om efter att de haft nobeldagen i skolan igår. 

Imorgon ska vi ha egna festligheter här på gatan bredvid vår... tågstationen ska invigas... yay! Ser fram emot att kunna skicka barnen till skolan utan omvägar (vägen har varit avstängd några månader nu). Sen kan vi ta tåget... igen... (vi hade en tågstation för väldans många år sedan här).

Det är en del klagomål här nu på att busslinjen försvinner... en del av de som inte bor centralt är i uppror... MEN.... som en fd pendlare undrar jag bara.... vart var alla ni när bussen gick? Körde ni bil då? 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej