Bor du i skåne eller i närheten så måste jag bara tipsa! Vi kommer den 24e september att ha fyllt en hel stor hall med MASSVIS utav leksaker, barnkläder men även dam & herrkläder. Allt är fräscht nytvättat, mycket är nytt eller nästan nytt (vilket för övrigt är en regel när de lämnar in vuxenkläder). 

Vad vi gör är att vi samlar in allting och delar sedan upp det efter storlek & sort. Så om du letar efter kläder i storlek 80 finns dessa samlade på samma ställe. Letar du efter luciakläder är de utplockade, även regnkläder och idrottskläder. Bilden ovan visar HALVA våran hall, det finns alltså mycket mer. Nytt för o höst är en snabbkassa då det blev lång tid att stå i kö i våras, vi vill gärna korta ned den :o)
 
Massvis med fynd!
 
Vi vill gärna att allt ska vara lätt o hitta därför plockar vi ut regnkläder o stövlar så att de som letar lätt kan hitta vad de söker
 
Några av alla oss som hjälper till, strax över 40 tjejer är frivilligt på plats under lördagen för att underlätta eran shopping. 
 
Tiden när second hand innebar gamla noppriga urtvättade kläder är långt förbi, tack & lov. Vi har massvis att förbereda inför höstens event. Vill ni veta mera så tacka ja/ intresserad till eventet länk HÄR

Nästa event är planerat till den 24e september 10-15. Platsen är Marieholms Ip (Marieholm ligger mellan Eslöv & Landskrona). För er som har lite kännedom om Marieholm så ligger Ip bredvid badet, annars kommer det så småningom en karta i vårat event när vi börjar närma oss. 
 
 
 
 
 
barnloppis,

Kommentera

Publiceras ej