Tänkte skriva ned lite av det som saknas i trädgården så man har en liten lista om man skulle springa på något. Det brukar annars sluta med att man hittar en massa fint när man surfar på datorn och sedan glömmer bort det totalt när man väl är på plantshoppen. 

Nr1. på bild ovan "Munstead wood" en David Austin ros, gillar att den är fyllig och mörk. Jag är annars svag för vita och ljusa blommor till trädgården så denna skulle bli en fin kontrast mot det. 



Nr 2. på bilden här även det en Austin ros "Heritage" har en del redan som påminner om den men tycker den är ljuuuvlig. 

 
Nr3. Dessa letar jag med ljus & lykta efter, väldigt fina nästan blekt rosalila med svart på utsidan. Patty's Plum heter varianten. Och det måste vara just precis exakt dessa. 



Nr4. Ljusrosa pioner. Jag har en hel del mörkt cerisa, men skulle gärna vilja ha lite ljusare. Vita, ljusrosa och mellanrosa kan gå bra, fylliga varianter. 


Nr5. Är på jakt efter bräken dels varianter med lite mindre blad än de jag redan har, men även som här på bild med lite blekare blad. 

 
Nr6. Bleka iris., dvs iris som inte är så starka i färgen och ljusa. Gillar även de svarta men har ingen klar plats att placera de svarta på än. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej